Νόριτς-Σάντερλαντ (preview)

Χαρακτήρα τελικού αποκτούν όλα τα ματς από εδώ και στο εξής για τη Σάντερλαντ κι έτσι λογίζεται κι αυτό κόντρα στη Νόριτς. Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ ταξιδεύει λίγα χιλιόμετρα πιο νότια και φιλοξενείται από τη Νόριτς, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ.



Νόριτς-Σάντερλαντ (preview)

Τα «καναρίνια» έχουν κερδίσει σε αυτό το διάστημα και τα τρία εντός έδρας ματς και δείχνουν να έχουν πιάσει ρυθμό.

Οι τελευταίες τους εμφανίσεις τους έχουν χαρίσει βαθμούς και τους έχουν ανεβάσει αρκετά στον πίνακα της Πρέμιερ, ωστόσο ο Κρις Χιούτον ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες.

Η Σάντερλαντ θέλει περισσότερο τους πόντους μιας νίκης και ο Ο’ Νιλ θέλει να τους πάρει κόντρα στην ομάδα στης οποίας τον πάγκο κάθισε για έξι μήνες, το 1995.

 

Αγωνιστικά νέα

Με τον Μαρκ Μπαν αναμένεται να παραταχθεί η Νόριτς, αφού ο Τζον Ράντι τραυματίστηκε και δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του για τους επόμενους τρεις μήνες. Στη διάθεση του Χιούτον ο Ράσελ Μάρτιν, ο οποίος έχει αναρρώσει πλήρως.

Την ίδια στιγμή, πάντα εκτός ο Λι Κάτερμολ για τη Σάντερλαντ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Τζακ Κόλμπακ. Στο κέντρο της άμυνας θα συνεχίσει ο Ματ Κίλγκαλον, έτοιμος και ο Κάρλος Κουεγιάρ, δεν πρόλαβε ο Τζον Ο’ Σι.

 

Πιθανές συνθέσεις

Νόριτς: Μπαν – Γουίτακερ, Μπένετ, Μπασόνγκ, Γκαρίδο – Σνόντγκρας, Τετέι, Πίλκινγκτον – Χούλαχαν - Χολτ

Σάντερλαντ: Μινολέ – Μπάρντσλεϊ, Κίλγκαλον, Κουεγιάρ, Ρόουζ – Κόλμπακ, Γκάρντνερ – Λάρσον, Σεσενιό, Τζόνσον - Φλέτσερ