ΚΠΡ - Άστον Βίλα (preview)

Την πρώτη νίκη της χρονιάς με το Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της επιθυμεί να πανηγυρίσει η ΚΠΡ, την που η Άστον Βίλα ψάχνει να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που την θέλει να έχει να νικήσει τους «rangers» εκτός έδρας από το 1991.  



ΚΠΡ - Άστον Βίλα (preview)

Όταν βρίσκεσαι στο πάτο της βαθμολογίας, παίζεις στην έδρα σου και αντιμετωπίζεις μια από τις βασικές σου αντιπάλους στη προσπάθεια για παραμονή, η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι σκέφτονται και στην ΚΠΡ, παρόμοια όμως και η κατάσταση στο στρατόπεδο της Άστον Βίλα η οποία θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη άμεσα.

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σάντερλαντ, ενώ οι «χωριάτες» στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησαν εντός έδρας της Ρέντινγκ και θέλουν να πανηγυρίσουν μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από 18 μήνες.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο Ζούλιο Σέζαρ είναι πιθανό να αντικατασταθεί από τον Ρομπ Γκριν, ύστερα από το τραυματισμό του πρώτου στους προσαγωγούς στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάντερλαντ.

Ο Παρκ Γι-Σουνγκ αναμένεται  να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ύστερα από έξι εβδομάδες, μετά τη χρησιμοποίηση του ως αλλαγή μεσοβδόμαδα.

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Ρον Φλάαρ πιθανόν να είναι πάλι απόντας λόγω του προβλήματος στη γάμπα που αποκόμισε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας  με την Άρσεναλ

Ο Έρικ Λιτσάι αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Έντα Στίβενς, αφού ο Κρις Χερντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

 

Πιθανές συνθέσεις

ΚΠΡ:  Γκριν – Μποσίνγκουα, Χιλ, Νέλσεν, Τραορέ – Παρκ, Ντιακιτέ – Ράιτ-Φίλιπς, Γκρανέρο, Τααράμπ - Σισέ

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λιτσάι – Γουέστγουντ, Μπάναν – Βέινμαν, Χόλμαν, Αγκμπονλαχόρ - Μπεντεκέ

Επιμέλεια: Κυριάκος Κορωναίος