Ρέντινγκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Να διατηρηθεί για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ θα επιδιώξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να το καταφέρει θα πρέπει να μη σκοντάψει στην έδρα της Ρέντινγκ. Τη νίκη που θα τη φέρει κοντά στην έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη θα κυνηγήσει η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ.  



Ρέντινγκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Ρέντινγκ στα χρόνια της Πρέμιερ και θέλει να κάνει την 3η της νίκη κόντρα στους Royals.

Το μηδέν που κράτησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην έδρα τους με τη Γουέστ Χαμ ήταν οιωνός βελτίωσης της άμυνας, ενώ η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραμένει η μόνη χωρίς ισοπαλία φέτος.

Στον αντίποδα, η Ρέντινγκ θέλει να γράψει ιστορία και να επικρατήσει της Γιουνάιτεντ, κάτι που έχει να γίνει από το 1927, όταν το είχε κάνει στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι παίκτες του ΜακΝτέρμοτ είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς και ακόμη και ο ένας βαθμός θα είναι χρήσιμος για τους «Royals».

 

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος παραμένει ο Τζίμι Κέμπε, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στους προσαγωγούς, την ώρα που ο Ντάνι Γκάθρι επιστρέφει μετά το πρόβλημα στο μηρό. Εκτός πάντα οι Άλεξ ΜακΚάρθι και Τζεμ Καρακάν.

Συνεχίζει να παραμένει εκτός ο Νάνι, όπως και ο Αντόνιο Βαλέντσια. Επιστρέφει ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, ενώ ενοχλήσεις νιώθει ο Ράιαν Γκιγκς.

 

Πιθανές συνθέσεις

Ρέντινγκ: Φεντερίτσι – Κάμινγκς, Μόρισον, Μαριάπα, Σόρεϊ – ΜακΆνουφ, Λάιγκεργουντ, Ταμπ, Ρόμπσο-Κανού – Ρόμπερτς, Λε Φοντρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ – Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά – Κάρικ, Σκόουλς – Άντερσον, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι - Ερνάντες