Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (preview)

Να μη δυσκολευτεί για δεύτερο σερί ματς θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού αντίπαλός της είναι η Έβερτον, η οποία ταξιδεύει στο γειτονικό «Etihad» με σκοπό την έκπληξη και την ανάκαμψή της, από την …ξηρασία που έχει επέλθει τελευταία, όσον αφορά τα «τρίποντα».



Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (preview)

Τα «ζαχαρωτά» μετρούν μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, ένα πρόσωπο εντελώς αντίθετο με αυτό που παρουσίασαν στην αρχή της σεζόν.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ξέρει πως η ανάκαμψη θα είναι δύσκολο να αρχίσει από το «Etihad», αλλά έχει μαζί του την παράδοση που θέλει την Έβερτον να μετρά οχτώ νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στους «πολίτες».

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν αρχίσει και βρίσκουν ρυθμό και έγραψαν ιστορία, αφού είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ που μένει αήττητη για 14 σερί ματς, σε δύο συνεχόμενες σεζόν.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο Τζέιμς Μίλνερ δεν θα μπορεί να βοηθήσει τη Σίτι στις προσπάθειές της, αφού ο μυϊκός τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στο ματς. Παραμένουν μη διαθέσιμοι οι Γκαέλ Κλισί και Τζακ Ρόντγουελ, όπως εξάλλου και ο Μίκα Ρίτσαρντς.

Η κατάσταση του Λέιτον Μπέινς θα εκτιμηθεί λίγο πριν το ματς, όπως και αυτή του Νίκιτσα Γιέλαβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

 

Πιθανές συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροφ – Σίλβα, Γιάγια, Μπάρι Νασρί – Μπαλοτέλι, Αγκουέρο

Έβερτον: Χάουαρντ – Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χάιτινχα, Ντεστέν – Νέισμιθ, Όσμαν, Γκίμπσον, Πίενααρ – Φελαϊνί – Γιέλαβιτς