Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (preview)

Νίκη που θα αποτελέσει «γιατρικό» σε ότι είναι αυτό που τη βασανίζει ψάχνει η Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον, η οποία μετά το 0-0 κόντρα στην ΚΠΡ παραμένει κοντά στην έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφει στην αποστολή ο Λούκας Λέιβα, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο, κανένα πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους.



Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (preview)

Η ήττα από την Τότεναμ, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, κάνει την κατάσταση στο εσωτερικό της Λίβερπουλ ακόμη χειρότερη, αφού για ακόμη μία φορά η άμυνα είχε προβλήματα και η επίθεση δεν σκόραρε με …τίποτα.

Μπορεί οι «reds» να μετρούν μόλις μία ήττα στα τελευταία εφτά ματς με τους «Αγίους», στο «Anfield», αλλά η ομάδα του Νάιτζελ Άντκινς μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Σαουθάμπτον είναι σε ανοδική πορεία και είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς, αλλά παραμένει η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπρένταν  Ρότζερς θα ψάξει τη δεύτερη νίκη στα έξι τελευταία ματς και ελπίζει να το κάνει μπροστά στο κοινό της.


Αγωνιστικά νέα

Ο Λούκας Λέιβα θα δώσει το «παρών» στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Αύγουστο και ο Ρότζερς ελπίζει το ματς να εξελιχθεί έτσι ώστε να μπορέσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Άντκινς είναι έτοιμος να διατηρήσει τον Πάουλο Γκαζανίνγκα κάτω από τα γκολπόστ, παρά τις τελευταίες του γκάφες, ενώ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ντάνι Φοξ.

 

Πιθανές συνθέσεις

Λίβερπουλ: Ρέινα – Τζόνσον, Σκρτελ, Άγγερ, Ντάουνινγκ – Άλεν, Λούκας (Σέλβι), Τζέραρντ – Στέρλινγκ, Σουάρες, Ενρίκε

Σαουθάμπτον: Γκαζανίνγκα – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Σόου – Σναϊντερλέν, Κορκ – Πάντσεον, Ραμίρες, Λαλάνα - Λάμπερτ