Φούλαμ-Τότεναμ (preview)

Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει η Τότεναμ στο δυτικό Λονδίνο για το ματς με τη Φούλαμ, με την ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας να ψάχνει τη νίκη που θα ζευγαρώσει το «τρίποντο» με τη Λίβερπουλ, μέσα στην εβδομάδα. Να σπάσει την πρόσφατη παράδοση θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης και η παρέα του.



Φούλαμ-Τότεναμ (preview)

Ο Έλληνας άσος άρχισε βασικός στο ματς με την Τσέλσι και πιστεύει πως οι «cottagers», μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Η Φούλαμ μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες από την Τότεναμ, ενώ οι τρεις βαθμοί αγνοούνται εδώ και έξι αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, οι παίκτες της Τότεναμ ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λίβερπουλ και θέλουν να περάσουν με διπλό από το Craven Cottage», ώστε να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία και να μπουν στην πρώτη τετράδα. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Κλιντ Ντέμπσεϊ, στο γήπεδο που «έφτιαξε» το όνομά του.

 

Αγωνιστικά νέα

Μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Κίεραν Ρίτσαρντσον ο Μάρτιν Γιολ, ο οποίος είδε τον 28χρονο άσο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο μηρό. Παραμένουν εκτός οι Άλεξ Κατσάνικλιτς και Μπράιαν Ρουίς, όπως και ο Μπρέντε Χάνγκελαντ, ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

 «Περδίκι» είναι και πάλι ο Στίβεν Κόκερ, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ίωση και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Λίβερπουλ. Τιμωρημένος για ακόμη ένα παιχνίδι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, τραυματίες οι Σκοτ Πάρκερ, Γιουνες Καμπούλ και Μπενουά Ασού-Εκοτό.

 

Πιθανές συνθέσεις

Φούλαμ: Σβάρτσερ – Ρίδερ, Χιουζ, Σεντέρος, Ρίισε – Σίντγουελ, Ντιαρά – Νταφ, Καραγκούνης, Ρίτσαρντσον – Μπερμπάτοφ

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Ντόουσον, Γκαλάς, Βερτόνχνεν – Ντεμπελέ, Σάντρο – Λένον, Ντέμπσεϊ, Μπέιλ - Ντεφό