«Διαβολικό» φλερτ με Σνάιντερ
Να δεχθεί μείωση των εβδομαδιαίων αποδοχών του ή να ψάξει να βρει άλλη ομάδα κάλεσε τον Γουέσλει Σνάιντερ η Ίντερ, γεγονός που αναζοπύρωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολλανδό σούπερ σταρ να μετακινείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Σνάιντερ τον ¶υγουστο του 2011, η συμφωνία δεν είχε όμως ευτυχή κατάληξη λόγω διαφωνίας στο οικονομικό κομμάτι.
Τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν τον Νάνι ως αντάλλαγμα. Η σχέση του Πορτογάλου με το Φέργκιουσον πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του συλλόγου.
Ο Σνάιντερ αναμένεται να μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός εντεκάδας, με το Μάσιμο Μοράτι να δικαιολογεί την κατάσταση αυτή λέγοντας πως «ο προπονητής θεωρεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα».
«Του έχουμε κάνει τη πρότασή μας και πλέον είναι στο χέρι του να δεχθεί ή να ψάξει νέα ποδοσφαιρική στέγη» τόνισε ο Ιταλός πρόεδρος.
Επιμέλεια: Κυριάκος Κορωναίος