Όλοι χαρούμενοι, όλοι λυπημένοι

Σαουθάμπτον και Νόριτς έμειναν στο 1-1 στον αγγλικό Νότο, με το τελικό σκορ να αποτελεί απευκταίο σενάριο πριν το ματς, αλλά να αφήνει απόλυα ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους και με μία γεύση πικρίας τους γηπεδούχους. Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη οι «Άγιοι» , έφτασαν τη Λίβερπουλ τα «καναρίνια».  



Όλοι χαρούμενοι, όλοι λυπημένοι

Η ομάδα του Κρις Χιούτον απέφυγε την ήττα για έβδομο ματς στο πρωτάθλημα, αποσπώντας την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία μακριά από το «Carrow Road».

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Γκαζανίνγκα και μπορούν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το ματς με τη Σάντερλαντ, την Κυριακή.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν με τη χαρά που τους έδωσε το γκολ του Λάμπερτ και τώρα θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, αφού ταξιδεύουν στα βορειοδυτικά για το ματς στο «Anfield» με τη Λίβερπουλ.

Το ματς

Η Σαουθάμπτον δεν έχει κακή ομάδα και το έδειξε για ακόμη μια φορά. Ειδικά στην έδρα τους, οι «Άγιοι» αποτελούν φόβητρο για όλους τους αντιπάλους και η Νόριτς το κατάλαβε καλά αυτό. Ο Λάμπερτ κεφαλαιοποίησε την υπεροχή της ομάδας του και το γκολ του λίγο μετά το ημίωρο έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του.

Όχι, όμως, σε όλους, αφού ο Γκαζανίνγκα έδωσε την ευκαιρία στη Νόριτς να ισοφαρίσει, ακριβώς με τη συμπλήρωση των 45’.  Η Σαουθάμπτον έφτασε στους εφτά πόντους στα τελευταία τρία ματς και έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη για τη συνέχεια, αφού η ομάδα δείχνει να ρολάρει και να βρίσκει ρυθμό. 

Οι συνθέσεις του ματς

 

ΣαουθάμπτονΓκαζανίγκα – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Σόου (Ριβς 85') – Λαλάνα, Σνοντερλέν, Κορκ, Πάντσεον (Ροντρίγκες 88')– Ραμίρες - Λάμπερτ

Νόριτς: Μπαν – Γκαρίδο, Μπασόνγκ, Μπένετ Ρ, Γουίτακερ – Πίλκινγκτον, Τζόνσον, Τετέι, Σνόντγκρας (Μπένετ 88') – Χούλαχαν (Χόουσον 90') - Χολτ (Μόρισον 81')