Γρήγορη κι ωραία (video)

Όσο δύσκολα δείχνει το τελικό 1-0 κατάφερε να πάρει τη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ και να διατηρηθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα έχει όνομα και επώνυμο και αυτό δεν είναι άλλο από το: Ρόμπιν Φαν Πέρσι. 



Γρήγορη κι ωραία (video)

Ο Ολλανδός άσος σκόραρε σε ακόμη ένα ματς και βοήθησε τη Γιουνάιτεντ να διατηρηθεί στην κορυφή.

Παρά το γρήγορο γκολ, το ματς δεν άνοιξε και οι ισορροπίες διατηρήθηκαν, με τη Γουέστ Χαμ να «πέφτει» ηρωικά, αφού χτύπησε στα ...ίσα το ματς.

Οι Λονδρέζοι παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας και ετοιμάζονται για το ματς την Τσέλσι, στο παιχνίδι που ενώνει τα ανατολικά με τα δυτικά της αγγλικής πρωτεύουσας. Εκτός έδρας δοκιμασία για τους «κόκκινους διαβόλους» το Σάββατο, κόντρα στη Ρέντινγκ.

Το ματς

Τα νέα είχαν έρθει από το Λίβερπουλ και δεν άρεσαν στο Μάντσεστερ. Ο Θίο Γουόλκοτ είχε σκοράρει το πιο γρήγορο γκολ στη σεζόν με τα 52 δευτερόλεπτα να παίρνουν τα πρωτεία, αλλά αυτό κράτησε μόλις για 15 λεπτά. Τότε που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πήρε το όπλο του και μετά από 33 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Όσοι περίμεναν την ολική κατάρρευση των Λονδρέζων γελάστηκαν, αφού οι παίκτες του Σαμ Αλαρντάις κέρδιζαν μέτρα σταδιακά και με μπροστάρη τον Ντιαμέ κατάφεραν να δώσουν ανάσες στην αμυντική τους γραμμή. Ωστόσο, οι ίδιοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «κόκκινους διαβόλους», αφού οι Τέιλορ και Τζάρβις συνέκλιναν προς τον άξονα και δεν έβρισκαν χώρους αφού έπεφταν στην καλά οργανωμένη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων. Ράφαελ και Άντερσον έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους φέτος και η Γιουνάιτεντ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς, χωρίς –όμως- να είναι αποτελεσματική μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να αστοχούν σε αρκετές περιπτώσεις στην τελική προσπάθεια. 

 

Οι συνθέσεις του ματς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ – Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά – Κάρικ, Κλέβερλι (Γιανγκ 66'), Άντερσον (Τζόουνς 84') – Ρούνεϊ (Γουέλμπεκ 78'), Ερνάντες – Φαν Πέρσι

Γουέστ ΧαμΓιασκελάινεν - Ντεμέλ, Ο΄ Μπράιαν, Ριντ, Κόλινς - Τόμκινς, Ντιαμέ  (Ο' Νιλ 76'), Νόλαν, Τζάρβις (Μαϊγκά 70'), Τέιλορ, Κάρολ (Κόουλ 62')


м 1-0 в από Futbol2101