Τη ματιάσαμε… (video)

Η τρίτη θέση της Πρέμιερ ζάλισε τη Γουέστ Μπρομ, η οποία δεν τα κατάφερε στην Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι. Οι «κύκνοι» εμφάνισαν στο «Liberty» το εξαιρετικό τους περυσινό πρόσωπο, πήραν τη νίκη με 3-1 και διατηρήθηκαν μέσα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, την ώρα που οι «baggies» ισοβαθμούν με την Τσέλσι.



Τη ματιάσαμε… (video)

Η Σουόνσι έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό και μετά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν θυμίζει το πρόσωπο που κατέπληξε του πάντες πέρυσι.

Το τελικό 3-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ αποτέλεσε το σκορ της ημέρας, αφού οι «baggies» έδειχναν πως είναι ικανοί να περάσουν και από την Ουαλία.

Μόλις για δεύτερη φορά φέτος δέχεται τρία γκολ η ομάδα του Στιβ Κλαρκ. 

 

Το ματς

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί η Σουόνσι, αφού ο Μίτσου έκανε αυτό που κάνει καλύτερα από οτιδήποτε φέτος. Σκόραρε! Ο Ισπανός άσος συνεργάστηκε με τον Ερνάντες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 9ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρούτλετζ έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους, με τον Ερνάντες να είναι ο δημιουργός και πάλι, αν και χρειάστηκε η βοήθεια της τύχης. Το ημίχρονο έφυγε με σκορ 3-1, με το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου να κρατά την Μπρόμιτς στο ματς. Στο δεύτερο μέρος, ο Πίτερ Οντεμβίγκι αγωνίστηκε δίπλα στον Βέλγο στράικερ, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι δραματικά.

Η Σουόνσι έφτασε στις δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς και πηγαίνει με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της, το Δεκέμβριο.

Το αήττητο των «baggies» κράτησε πέντε αγωνιστικές και η ομάδα των Midlands βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

 

Οι συνθέσεις του ματς

ΣουόνσιΤρεμέλ – Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Μπρίτον, Κι, Ντάιερ (Μουρ 64') – Ερνάντες (Ντε Γκούζμαν 74'), Μίτσου (Αγκουστιάν 86'), Ρούτλετζ 

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ – Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ – Γιάκομπ, Μουλούμπου – Οντεμβίγκι, Μόρισον, Μπράντ - Λουκάκου

 


szólj hozzá: Swansea vs West Brom 3:1 GOALS HIGHLIGHTS