«Θα λάμψει στο Μουντιάλ ο Ρούνεϊ»

Πρώτο μέλημα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ασφαλώς και είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 στο Ρίο, ωστόσο, ο Ρόι Χότζον σκέφτεται ήδη τη μεγάλη διοργάνωση και δηλώνει πως στη Βραζιλία, ο Γουέιν Ρούνεϊ… θα το πάρει προσωπικά!



«Θα λάμψει στο Μουντιάλ ο Ρούνεϊ»

Η παρουσία των «τριών λιονταριών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ήταν απογοητευτική, ενώ στο Euro 2012, ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια, όντας τιμωρημένος για τα δύο πρώτα ματς λόγω αποβολής στην προκριματική φάση.

Έτσι, το έχει πάρει κάπως… προσωπικά στο θέμα της επιτυχίας σε μια μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα με εθνόσημο και σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λάμψει στο Ρίο της Βραζιλίας, το καλοκαίρι του 2014!

«Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας που μπορεί από μόνος του να κρίνει μια αναμέτρηση. Μπορεί πανεύκολα να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα αστέρια του Μουντιάλ. Το ταλέντο του είναι απίστευτο και θεωρώ ότι έχει αφήσει… μισοτελειωμένες κάποιες δουλειές. Θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και το Μουντιάλ είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Θέλει απεγνωσμένα να σημειώσει επιτυχία με την εθνική ομάδα της Αγγλίας» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των Άγγλων.