Ρέντναπ: «Είμαι αισιόδοξος…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και εν μέρει από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) αποχώρησε από το «Στάδιο του Φωτός» και το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, ο νέος προπονητής της ΚΠΡ, Χάρι Ρέντναπ. «Ας μη γελιόμαστε, είμαστε καλοί, αλλά έχουμε δύσκολη συνέχεια» τόνισε.



Ρέντναπ: «Είμαι αισιόδοξος…»

Ο Άγγλος προπονητής επέστρεψε στους πάγκους έπειτα από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

Το βράδυ της Τρίτης, καθοδήγησε για πρώτη φορά την ΚΠΡ στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ και παρά το γεγονός πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την κατάκτηση μονάχα του ενός βαθμού.

«Μου άρεσε όπως παίξαμε. Δεν πρέπει όμως να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές για να τα καταφέρουμε και να σωθούμε. Πρέπει όμως να μάθουν να παίζουν ομαδικά και δείξουν ενότητα» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ πιο αισιόδοξος απ’ ό,τι ήμουν το Σάββατο, βλέποντας το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζαμε το βαθμό, αμυνθήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είδα πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας».