Ρούνεϊ: «Προσοχή στον Κάρολ»

Ιδιαίτερη προσοχή στον Άντι Κάρολ πρέπει να δείξουν οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, εν όψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ. 



Ρούνεϊ: «Προσοχή στον Κάρολ»
Έχοντας συνεργαστεί στην εθνική Αγγλίας με τον υψηλόσωμο φορ στο Euro 2012, ο Ρούνεϊ γνωρίζει ότι ο συμπατριώτης του θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ, στην προσεχή αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ». 

«Ο Κάρολ είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Όποιον αμυντικό και να ρωτήσεις θα σου πει πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις έναν τέτοιο παίκτη. Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Είναι το είδος του παίκτη που ακόμη και αν δεν έχει απόλυτη ευκολία στη σημείωση γκολ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα», σημείωσε αρχικά ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», για να προσθέσει στη συνέχεια: 

«Αυτό για το οποίο προσπαθούμε είναι να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα, καθώς διαθέτουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να οδηγούμαστε στις νίκες. Το ότι έχουμε ήδη χάσει σε τρεις αναμετρήσεις είναι κάτι που πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας με σκοπό να το διορθώσουμε. Γνωρίζουμε ότι η Σίτι και η Τσέλσι παρακολουθούν τα αποτελέσματά μας, πράγμα που κάνουμε και εμείς με τα δικά τους».