Άστον Βίλα-Ρέντινγκ (preview)

Ο θάνατός σου, η ζωή μου! Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Ρέντινγκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και να μάχονται για να βγουν από αυτή. Σε κάκιστη φόρμα οι «χωριάτες», σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα οι «Royals».



Άστον Βίλα-Ρέντινγκ (preview)

Η Ρέντινγκ έχει 6 βαθμούς στα τελευταία ισάριθμα ματς, με τη Βίλα να έχει ένα λιγότερο, ωστόσο να έχει κερδίσει 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ.

Μάλιστα, εντός έδρας, οι «χωριάτες» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στην ιστορία τους από τους «Royals».

Από την πλευρά της, η Ρέντινγκ ηττήθηκε για πρώτη φορά εδώ και πέντε αγώνες το περασμένο Σάββατο και ο ΜακΝτέρμοτ θέλει να δει τους παίκτες του να βελτιώνουν την αμυντική τους λειτουργία.

 

Αγωνιστικά νέα

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ρον Φλάαρ στην αρχική ενδεκάδα, με τον Ολλανδό αμυντικό να βγαίνει ως αλλαγή από τον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Άρσεναλ.

Στη Ρέντινγκ, ο Τζίμι Κέμπε δεν υπολογίζεται και πάλι, αφού νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Άλεξ ΜακΚάρθι και Ντάνι Γκάθρι, όπως και ο Τζεμ Καρακάν, αλλά δύσκολα θα αγωνιστούν.

 

Πιθανές συνθέσεις

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Λόουτον, Λιτσάι (Φλάαρ), Κλαρκ, Στίβενς – Γουέστγουντ, Μπάναν – Βέινμαν, Άιρλαντ, Αγκμπονλαχόρ - Μπεντεκέ

Ρέντινγκ: Φεντερίτσι – Γκάντερ, Μόρισον, Γκορκς, Σόρεϊ – ΜακΆνουφ, Λάιγκεργουντ, Ταμπ, ΜακΚλίρι – Λε Φοντρ, Προγκρέμπνιακ