Σάντερλαντ-ΚΠΡ (preview)

Έτσι όπως τα κατάφερε η Σάντερλαντ, το ματς με την ΚΠΡ στο «Stadium of Light» είναι αγώνας που δίνει έξι βαθμούς, αφού και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους. Στην τελευταία θέση οι Λονδρέζοι, με  τους οποίους κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Χάρι Ρέντναπ, ένα μόλις πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη οι «μαυρόγατες».  



Σάντερλαντ-ΚΠΡ (preview)

Ο Ρέντναπ θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τους Λονδρέζους και θέλει να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στη Σάντερλαντ, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι «μαυρόγατες» έχουν κατρακυλήσει στη βαθμολογία και ο Μάρτιν Ο’ Νιλ βλέπει το όνομά του κάθε ημέρα στον Τύπο, ως υποψήφιο για να γίνει το τρίτο που θα μπει στο ταμείο ανεργίας, μετά από αυτά των Μαρκ Χιουζ και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός θέλει να κάνει ότι και πέρυσι, όταν οδήγησε τη Σάντερλαντ σε δύο νίκες κόντρα στην ΚΠΡ, ενώ οι Ρέιντζερς θα προσπαθήσουν να σπάσουν την παράδοση που τους θέλουν να έχουν να κερδίσουν στην πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας από το 1991.

 

Αγωνιστικά νέα

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λι Κάτερμολ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, όπως και ο Τζον Ο’ Σι.

Επιστροφή για τον Παρκ στην ΚΠΡ, με τον Ρέντναπ να σκέφτεται να τον ρίξει από την αρχή στη μάχη, ενώ άγνωστο παραμένει το εάν ο Ζοσέ Μποσίνγκουα θα πάρει μέρος στον αγώνα.

 

Πιθανές συνθέσεις

Σάντερλαντ: Μινολέ – Μπάρντσλεϊ, Μπραμπλ, Κουεγιάρ, Ρόουζ – Κόλμπακ, Γκάρντνερ – Λάρσον, Σεσενιό, Τζόνσον - Φλέτσερ

ΚΠΡ:  Σέζαρ – Εμπιά (Μποσίνγκουα), Νέλσεν, Χιλ, Τραορέ – Ντάιερ, Ντέρι, Φαουρλίν (Παρκ) – Μακί, Σισέ, Τααράμπ