Και ο Τέρι υπέρ του Ντι Ματέο!(pics)

Σαν αρχηγός της Τσέλσι, το σωστό θα ήταν να παρακινήσει τους συμπαίκτες του να μην επηρεαστούν από την κόντρα των οπαδών της ομάδας με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά ο Τζον Τέρι… την ενισχύει!



Και ο Τέρι υπέρ του Ντι Ματέο!(pics)

Ο ¶γγλος αμυντικός των «μπλε» που θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε περίπου ενάμιση μήνα, συνέχισε για ακόμα μια μέρα το ατομικό του πρόγραμμα, μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να συμπεριληφθεί αργότερα στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, τον απαθανάτισε την ώρα που έκανε τις ασκήσεις του υπό τις οδηγίες του γυμναστή της Τσέλσι, αλλά… όλοι παρατήρησαν κάτι ξεχωριστό στην εμφάνισή του. Ο ίδιος, φοράει το νούμερο 26.

Στο μπροστινό μέρος, όμως, της φανέλας που φορούσε στην προπόνηση, ο Τζον Τέρι είχε τυπώσει τον αριθμό «16»! Σας θυμίζει κάτι;

Ήταν αυτό που φορούσε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο όταν αγωνιζόταν στον λονδρέζικο σύλλογο. Αυτό, το οποίο θυμήθηκαν και οι οπαδοί των «μπλε» και τον αποθέωσαν στο 16ο λεπτό της ισοπαλίας (0-0) της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η απόλυση του Ιταλού κόουτς από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς μπορεί να έγινε για το καλό της ομάδας, αλλά όπως φαίνεται, ελάχιστοι είναι αυτοί που χάρηκαν ή το θεώρησαν σωστό.

Πάντως, ο Τέρι δεν κρύφτηκε…