Ο MVP της 13ης αγωνιστικής (video)

Αναμφίβολα, πρόκειται για τον – ίσως – πιο φορμαρισμένο επιθετικό αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ζερμέιν Ντεφό βρήκε ακόμα δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη (3-1) της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ, με τα «σπιρούνια» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.



Ο MVP της 13ης αγωνιστικής (video)

Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το 7ο προσωπικό του τέρμα στις 13 εμφανίσεις του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύοντας ότι έχει βρει τον καλό του εαυτό και μαζί με τους εξαιρετικούς Μπέιλ και Ντέμπσεϊ, κρατάει… ζεστή τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ο Ντεφό έδωσε πάλι… πόνο στην αντίπαλο της Τότεναμ, η οποία επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα!

Η επιστροφή της ομάδας του Αντρέ Βίλας – Μπόας στις νίκες έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού οι ποδοσφαιριστές του απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έφτασαν πανεύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο  Ντεφό, απλά συνέχισε το σόου του, έπειτα από ένα… μικρό διάλλειμα.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουέστ Χαμ:


Tottenham Hotspur v West Ham United

Subo | Myspace Video