Σουόνσι-Λίβερπουλ (preview)

Τη νίκη που θα τις φέρει ακόμη πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο θα ψάξουν Σουόνσι και Λίβερπουλ. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Μπρένταν Ρότζερς στην Ουαλία, όπου έχτισε το όνομά του, πριν αποχωρήσει από τους «κύκνους» για να αναλάβει τους «κόκκινους».



Σουόνσι-Λίβερπουλ (preview)

Η Σουόνσι είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς κόντρα στους «reds» , ενώ την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στους Ουαλούς.

Μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, η Σουόνσι δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και έχει καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ προσπαθεί να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις της και ο Ρότζερς ποντάρει πολλά στην εξαιρετική φόρμα του Λουίς Σουάρες. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν ηττηθεί από το Σεπτέμβριο και μετά και με νίκη ανεβάζουν την ψυχολογία τους ενόψει του ματς με την Τότεναμ, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφουν οι Κι Σουνγκ και Κάιλ Μπάρτλεϊ, ενώ οι και Ντάνι Γκρέιαμ, Μπεν Ντέιβις και Λουκ Μουρ είναι και πάλι έτοιμοι και εξαρτάται από τον Μίκαελ Λάουντρουπ το εάν θα τους χρησιμοποιήσει.

Τζο Άλεν, Γκλεν Τζόνσον και Χοσέ Ενρίκε αναμένεται να βρεθούν και πάλι στην αρχική ενδεκάδα, αφού ξεκουράστηκαν μέσα στην εβδομάδα. Κανένα πρόβλημα δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Άντρε Γουίσντομ.

Πιθανές συνθέσεις

Σουόνσι: Τρέμελ – Ράνχελ, Ντέιβις, Μονκ, Γουίλιαμς – Ντε Γκούζμαν, Κι, Μπρίτον – Ερνάντες, Μίτσου, Ντάιερ

Λίβερπουλ: Ρέινα – Τζόνσον, Άγγερ, Σκρτελ, Ενρίκε – Άλεν, Τζέραρντ – Στέρλινγκ, Σαχίν, Σούσο – Σουάρες