Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Άνεμος αλλαγής πνέει στο δυτικό Λονδίνο, με τον Ράφα Μπενίτεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Τσέλσι σε ένα ματς που …καίει. Οι «μπλε» υποδέχονται τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν θέλει να αφήσει την κορυφή στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.



Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου στην Αγγλία και ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να αρχίσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του στο «Stamford Bridge».

Οι 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς εντός έδρας για τους «μπλε» κόντρα στους «πολίτες» δείχνουν «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Στο ίδιο μοτίβο και η Σίτι, η οποία είδε τη Γιουνάιτεντ να επικρατεί της ΚΠΡ και να ανεβαίνει στην κορυφή. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξέρει πως εάν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα πρέπει να κρατήσει την ομάδα του κοντά στην κορυφή και ζητά από τους παίκτες του τη διεύρυνση του αήττητου σερί, το οποίο θέλει τους «πολίτες» αήττητους για 18 ματς.

Αγωνιστικά νέα

Το θέμα του Φερνάντο Τόρες είναι αυτό που απασχολεί τους πάντες στο Νησί, αφού ο Ισπανός άσος αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός πάντα ο Τζον Τέρι, ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση της υγείας του Φρανκ Λάμπαρντ.

Αντίθετα, ο Βινσέν Κομπανί δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατό του, ενώ έτοιμος είναι και ο Γκαέλ Κλισί. «Ok» και ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Πιθανές συνθέσεις

Τσέλσι: Τσεχ – Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ – Ραμίρες, Μίκελ (Λάμπαρντ) – Αζάρ, Όσκαρ, Μάτα - Τόρες

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ναστασιτς (Κομπανί), Λέσκοτ, Κλισί – Γιάγια, Μπάρι – Νασρί, Τέβες, Σίλβα - Αγκουέρο