Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (preview)

Το Λονδίνο στο πόδι, για ακόμη ένα ματς ανάμεσα στις ομάδες της πόλης. Η Τότεναμ υποδέχεται την …από πάνω της στη βαθμολογία Γουέστ Χαμ και θέλει να πάρει την έβδομη νίκη της στα τελευταία 11 ματς εντός έδρας κόντρα στα «σφυριά», τα οποία –μάλιστα- δεν έχουν πάρει διπλό σε αυτές τις αναμετρήσεις.



Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (preview)

Η Τότεναμ δεν διανύει την καλύτερή της φόρμα, αφού έχει χάσει τα 3 τελευταία ματς, ενώ εάν ηττηθεί και σήμερα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, που θα μετρήσει 4 συνεχόμενες ήττες .

Οι παίκτες του Αντρέ Βίλας-Μπόας δείχνουν να έχουν ξεχάσει τι θα πει άμυνα, έχοντας δεχθεί 13 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Τα «σφυριά» κάνουν το καλύτερο ξεκίνημά τους από το 2005 και μετά, ενώ και η άμυνά τους είναι η 3η καλύτερη στη φετινή Πρέμιερ.

Αγωνιστικά νέα

Το πρώτο από τα 3 ματς τιμωρίας του εκτίει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, την ώρα που ο Μούσα Ντεμπελέ θα δοκιμάσει το πόδι του λίγο πριν το ματς.

Εκτός δράσης παραμένει ο Γιόσι Μπεναγιούν, ωστόσο επιστρέφει ο Ματ Τζάρβις. Τζακ Κόλισον και Ρικάρντο Βαζ Τε πάντα εκτός, λόγω τραυματισμών.

Πιθανές συνθέσεις

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Γκαλάς, Νόουτον, Βερτόνχνεν – Σάντρο, Ντεμπελέ – Χάντλστοουν, Λένον, Μπέιλ - Ντεφό

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν – Ο΄Μπράιαν, ΜακΚάρτνεϊ, Τόμκινς, Ριντ – Νόλαν, Νομπλ, Ντιαμέ, Ο’ Νιλ – Μαϊγκά - Κάρολ