Νίκη και σας… πιάσαμε (video)

Με την Στόουκ να στηρίζεται στη δύναμη του «Britannia» και την πρόσφατη παράδοση, η ομάδα του Τόνι Πιούλις επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ και την έπιασε στη μέση της βαθμολογίας. Βασικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του. 



Νίκη και σας… πιάσαμε (video)

Οι «πότερς» επικράτησαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν των Λονδρέζων, με τον Τσάρλι Άνταμ να είναι αυτός που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η Στόουκ, η οποία πήρε την 3η νίκη της μπροστά στο κοινό της και έφτασε τη Φούλαμ στους 16 βαθμούς, κάνοντας ακόμη ένα βήμα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο Καραγκούνης, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο σερί ματς.

 

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο «Britannia», θέλοντας να διατηρήσουν την εξαιρετική τους επίδοση στην άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στα πέντε ματς που έχουν δώσει μπροστά στο κοινό τους. Η ομάδα του Πιούλις ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους –εκτός από την έναρξή του- και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ανυπαρξία των φιλοξενούμενων. Στα μισά του ημιχρόνου, ο Τσάρλι Άνταμ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, μετά από πάσα του Πίτερ Κράουτς και οι «πότερς» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς.

Η Φούλαμ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το κέντρο της δεν έβρισκε διαδρόμους προς τους επιθετικούς κι έτσι ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς δεν είχε αρκετή δουλειά. Η Στόουκ συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα σφράγιζε την νίκη της, χωρίς –όμως- αυτό να έρθει.

 

Οι συνθέσεις του ματς

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Σότον, Σόουκρος, Χουθ, Κάμερον, Γουόλτερς, Γουέλαν, Ενζόνζι, Άνταμ (Γουάιτχεντ 82’), Εθέρινγκτον (Κάιτλι 72’), Κράουτς (Τζόουνς 77’)

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Σεντέρος, Χιούζ, Ντεγιαχά, Καραγκούνης (Νταφ 73’), Μπερντ, Σίντγουελ (Ρονταγιέγκα 80’), Πέτριτς, Μπερμπάτοφ

 

 


szólj hozzá: Stoke vs Fulham 1:0 Adam