Νέα Panini Τσάμπιονς Λιγκ στο Sportarena.gr!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό eshop www.sportarena.gr και η Panini σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε τη μοναδική συλλογή του Champions League για τη σεζόν 2012/13.  



Νέα Panini Τσάμπιονς Λιγκ στο Sportarena.gr!
Κρατήστε για πάντα στη μνήμη τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσουν ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ρούνεϊ  και οι υπόλοιποι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σε ένα άλμπουμ με 589 χαρτάκια .
 
Φυσικά ξεχωριστή θέση στο άλμπουμ έχει η ομάδα του Ολυμπιακού ως η μοναδική ελληνική ομάδα που μετέχει φέτος στον θεσμό.
 
Με κάθε παραγγελία σας στο Sportarena.gr  λαμβάνετε εντελώς δωρεάν το άλμπουμ ώστε να ξεκινήσετε τη συλλογή σας και για όσους θέλουν να συμπληρώσουν άμεσα το συλλεκτικό αυτό άλμπουμ, μπορούν να αποκτήσουν και αυτοκόλλητα σε πακέτο!
 
Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε, το νέο άλμπουμ και αυτοκόλλητα Panini Τσάμπιονς Λιγκ για τη συλλογή σας, είτε μέσω Ίντερνετ στο http://www.sportarena.gr/ ή στο τηλέφωνο801 11 70 800 (210 6773 366 από κινητό)και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.
 
Για να δείτε και να αποκτήσετε την ολοκαίνουρια συλλογή της Panini, κάντε κλικ εδώ.

TAGS: