Γουέστ Χαμ-Στόουκ (preview)

Νίκη και πεντάδα! Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Στόουκ (22:00) και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν μέσα στην πρώτη πεντάδα και θα την κάνουν τη δεύτερη ομάδα του Λονδίνου στη βαθμολογία. Επιστροφές για τους προπονητές και των δύο συλλόγων.



Γουέστ Χαμ-Στόουκ (preview)

Οι Λονδρέζοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η πρόσφατη παράδοση είναι με το μέρος τους, αφού έχουν κερδίσει 4 από τα 5 τελευταία ματς κόντρα στην Στόουκ.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν έχει δει καμία ομάδα του να σκοράρει κόντρα στους «πότερς» και θέλει να «σπάσει την κατάρα», με τη Γουέστ Χαμ να του δίνει τα εχέγγυα ότι μπορεί να είναι αυτή η πρώτη που θα το κάνει.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Τόνι Πιούλις συνεχίζει να παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας για 15 σερί ματς και σκοράρει με το …σταγονόμετρο. Η άνοδος των ομάδων που βρίσκονται πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα προσθέτει άγχος στους «πότερς» και ο κάθε βαθμός μετρά διπλός πλέον.

 

Αγωνιστικά νέα

Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Τζέιμς Κόλινς, την ώρα που ο Μάθιου Τέιλορ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θέτει υποψηφιότητα για συμμετοχή. Πάντα εκτός οι Ρικάρντο Βαζ Τε και Τζακ Κόλισον.

Ο Πιούλις θα δοκιμάσει τον Γκλεν Γουέλαν, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της εθνικής Ιρλανδίας κόντρας την Ελλάδα, ενώ εκτός παραμένει ο Ντιν Γουάιτχεντ. Στη διάθεσή του οι Τζον Γουόλτερς και Τσάρλι Άνταμ.

 

Πιθανές συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν – Ο’ Μπράιεν, Τόμκινς, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ – Νομπλ, Ντιαμέ – Μπεναγιούν, Νόλαν, Τζάρβις - Κάρολ

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Χουθ, Σόουκρος, Γουίλκινσον – Γουόλτερς, Ενζόνζι, (Γουέλαν) Άνταμ, Κάιτλι, Εθέρινγκτον - Κράουτς