Φούλαμ-Σάντερλαντ (preview)

Το βήμα που θα τη φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα θέλει να κάνει η Φούλαμ, η οποία υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Επιτακτική ανάγκη για τις «μαυρόγατες» οι βαθμοί, μετά και τη νίκη της Ρέντινγκ, το Σάββατο.



Φούλαμ-Σάντερλαντ (preview)

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, η Σάντερλαντ βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τους «Royals» και την Άστον Βίλα, στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ έχει κάνει μόλις μία νίκη στα τελευταία 18 ματς πρωταθλήματος και ο Βορειοϊρλανδός προπονητής θέλει να δει τους παίκτες του να παίρνουν το δεύτερο «διπλό» στο «Craven Cottage», από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ.

Αντίθετα, η Φούλαμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρά τις τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, δείχνει ικανή να πάρει τέτοια παιχνίδια. Οι «cottagers» θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι δίνουν βροντερό «παρών» τη φετινή σεζόν.

 

Αγωνιστικά νέα

Συνεχίζει να παραμένει εκτός δράσης ο Κίεραν Ρίτσαρντσον, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του. Τιμωρημένος ο Κρις Μπέιρντ, ενώ ο Σάιμον Ντέιβις συνεχίζει την αποθεραπεία του. Αμφίβολος ο Μαχαμαντού Ντιαρά.

Στο στρατόπεδο της Σάντερλαντ, ο Στίβεν Φλέτσερ νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι Λι Κάτερμολ, Φιλ Μπάρντσλεϊ και Κίεραν Γουέστγουντ δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, αλλά όλοι τους αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και θα είναι στη διάθεση του Ο’ Νιλ.

Πιθανές συνθέσεις

Φούλαμ: Σβάρτσερ – Ρίδερ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε – Νταφ, Σίντγουελ, Ντιαρά (Κατσάνικλιτς ή Καραγκούνης) – Ντεγιεγά – Ρουίς - Μπερμπάτοφ

Σάντερλαντ: Μινολέ – Μπάρντσλεϊ, Ο’ Σι, Κουεγιάρ, Ρόουζ – Τζόνσον, Λάρσον, Κόλμπακ (Κάτερμολ), ΜακΚλιν – Σεσενιό – Φλέτσερ (Γουίκαμ)