Μια νίκη, μα τι νίκη! (video)

Το πρώτο της «τρίποντο» τη φετινή σεζόν πήρε η Ρέντινγκ, με τους «Royals» να επικρατούν της Έβερτον με σκορ 2-1, αφού ανέτρεψαν το σκορ! Ήττα μετά από περισσότερους από δύο μήνες για τα «ζαχαρωτά», με τον Απόστολο Βέλλιο να περνά σαν αλλαγή στο τέλος του ματς, αλλά να μην μπορεί να ισοφαρίσει για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.



Μια νίκη, μα τι νίκη! (video)

Η Έβερτον άρχισε εξαιρετικά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και όλα έδειχναν πως με το στραβοπάτημα της Τσέλσι, τα «ζαχαρωτά» θα πλησίαζαν την 3η θέση στον πόντο.

Ωστόσο, η Ρέντινγκ μαθαίνοντας τα …μαντάτα από το Λονδίνο και τα όσα συνέβαιναν στο ΚΠΡ-Σαουθάμπτον ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει τη νίκη, με δύο γκολ του Άνταμ Λε Φοντρ.

Η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και στην ισοβαθμία, και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φωνάζουν για δύο πέναλτι.

Το ματς

Σε αντίθεση με τα τελευταία έξι ματς, η Έβερτον άρχισε ιδανικά τον αγώνα και προηγήθηκε, με τον Στίβεν Νέισμιθ να την βάζει μπροστά στο σκορ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα μπορούσε να δει τον πίνακα να γράφει 0-3, αλλά η Έβερτον δεν πήρε τα δύο πέναλτι για τα οποία διαμαρτύρεται, στις περιπτώσεις της ανατροπής του σκόρερ της και στο χέρι του Σον Μόρισον. Οι γηπεδούχοι έκαναν την εμφάνισή τους μετά το μισάωρο και είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η Ρέντινγκ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λε Φόντρ, στο 51΄και στη συνέχεια έδειχνε ικανή για την ανατροπή. Ο Μόγιες γύρισε πίσω την ομάδα του και αύξησε το πρέσινγκ, ενώ σταδιακά τα «ζαχαρωτά» μείωναν την απόσταση ανάμεσα στις γραμμές, κάνοντας το έργο των γηπεδούχων πιο δύσκολο.

Οι «Royals» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και το πέναλτι στο 79’ (και πάλι ο Λε Φοντρ) τους χάρισε τη νίκη.

 


R2-1E www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ρέντινγκ: Φεντερίτσι – Γκάντερ, Μόρισον, Γκορκς, Σόρεϊ – Ρόμπσον-Κανού, Λάιγκεργουντ, Ταμπ, ΜακΆνουφ – Ρόμπερτς, Λε Φοντρ (Χαντ 81’)

Έβερτον: Χάουαρντ – Κόλεμαν, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Νέισμιθ (Οβιέδο 80'), Όσμαν, Χίτζλπέγγκερ (Βέλλιος 82'), Πίεναρ – Φελαϊνί - Γιέλαβιτς