«Αποθέωσε» Σουάρες ο Κάραγκερ
Ως τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ χαρακτήρισε τον Λουίς Σουάρες ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο αμυντικός των «κόκκινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 8 τέρματα.

«Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος και μάλιστα με μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει τόσους πολλούς αγώνες μέχρι τώρα».
Ερωτηθείς για το αν η Λίβερπουλ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Σουάρες, τόνισε: «Κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη που ξεχωρίζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μέσι της Μπαρτσελόνα ή τον Ρονάλντο της Ρεάλ. Δεν μπορείς να πεις ότι μία ομάδα βασίζεται αποκλειστικά σε έναν παίκτη. Ο Λουίς αποτελεί εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός».