Ο MVP της 11ης αγωνιστικής(video)

Ο Τζέκο έσωσε τη Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Τότεναμ, ο Σουάρες χάρισε πολύτιμο βαθμό στη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά αυτό που έκανε ο Χαβιέ Ερνάντες στη νίκη (3-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα, του δίνει το βραβείο του MVP της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Ο MVP της 11ης αγωνιστικής(video)

Ο Μεξικανός φορ των «κόκκινων διαβόλων» πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι του «Βίλα Παρκ» με την έναρξη της επανάληψης. Προτού προλάβει να κάνει κάτι ουσιαστικό, είδε τον Βέιμαν να σκοράρει για δεύτερη φορά κατά της ομάδας του για να γίνει το 2-0 υπέρ των «χωριατών».

Ε, κάπου εκεί, ανέλαβε δράση. Πρώτα, στο 58ο λεπτό έγινε αποδέκτης μακρινής μπαλιάς και με πλασέ νίκησε τον Γκουζάν. Πέντε λεπτά αργότερα, βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και σούταρε με δύναμη από τη σέντρα του Ράφαελ από δεξιά, για να σκοράρει ξανά, με τη βοήθεια και του Φλααρ στον οποίο κόντραρε η μπάλα.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι προσπάθησε να του… κλέψει τη δόξα με δύο συνεχόμενα δοκάρια σε κεφαλιά στο 71’ και εκπληκτικό αριστερό σουτ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Τελικά, όμως, από εκτέλεση φάουλ του Ολλανδού, ο «Τσιτσαρίτο» με κεφαλιά «ψαράκι» στο 87’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Γιουνάιτεντ και το προσωπικό του σόου στην 8η φετινή ανατροπή των «κόκκινων διαβόλων»!

Δείτε τα γκολ:
Aston Villa v Manchester United

Zumba | Myspace Video