δηλώσεις του Έντιν Τζέκο δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να εξετάζει την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Πρόταση και στον Βιλφρέντ Ζαχά ετοιμάζει ο Αλσατός τεχνικός, την ώρα που ο Έντισον Καβάνι παραμένει στα υπόψη.
"/>
Διπλό «μπαμ» από Άρσεναλ
ENGLAND365 12.11.2012 | 11.07
Οι δηλώσεις του Έντιν Τζέκο δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να εξετάζει την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Πρόταση και στον Βιλφρέντ Ζαχά ετοιμάζει ο Αλσατός τεχνικός, την ώρα που ο Έντισον Καβάνι παραμένει στα υπόψη.
Τα μεταγραφικά σενάρια για τους Λονδρέζους δίνουν και παίρνουν από την στιγμή που η ομάδα του Βενγκέρ δεν δείχνει ικανή να μείνει κοντά στην κορυφή.
Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους «κανονιέρηδες» να δίνουν τα ρέστα τους για τον Καβάνι, στον αγγλικό Τύπο κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τους Τζέκο και Ζαχά να ετοιμάζονται να δεθούν πρόταση από τον Βενγκέρ.
Παρά την …παρέλαση ονομάτων σε καθημερινή βάση, αυτό που ισχύει για την Άρσεναλ είναι πως θα ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και οι φίλοι της μένει να μάθουν εάν αυτό θα γίνει με κάποιο μεγάλο όνομα.
newstrack
30.04.2026 | 19:30
Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζει από τώρα τα θερινά της… ψώνια, ενόψει της νέας χρονιάς. Το «μαγαζί» της Μπόρνμουθ φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στους… πολίτες της Αγγλίας. Μετά τον Σεμένιο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κινείται και για τον Έλι Ζούνιορ Κρουπί, από τα «κεράσια», όπως φημολογείται στον αγγλικό Τύπο!
30.04.2026 | 19:06
Η 26η σεζόν στο Allwyn Unileague, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της, με τα νοκ άουτ παιχνίδια να έχουν ήδη ξεκινήσει και τις 16 κορυφαίες ομάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχουν ξεχωρίσει.
30.04.2026 | 16:45
Ενδείξεις πως ο Έντσο Φερνάντες είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, έχουν οι άνθρωποι της Τσέλσι, που όμως, δεν θέλουν να του κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα πριν το φινάλε της σεζόν.
30.04.2026 | 15:31
Ένα από πιο αξέχαστα γκολ του CR7. Και από τότε είχαμε να δούμε αγγλική μονομαχία σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ, επανέφερε στη μνήμη όλων την κόντρα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από 17 χρόνια!