τραυματισμό του Τζον Τέρι. Ο Άγγλος άσος τραυματίστηκε στο
ματς με τη Λίβερπουλ και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, το μεσημέρι της Δευτέρας.
"/>
Συγκρατημένη αισιοδοξία για Τέρι
ENGLAND365 12.11.2012 | 10.24
Καθησυχαστικοί είναι οι υπεύθυνοι του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι, όσον αφορά τον τραυματισμό του Τζον Τέρι. Ο Άγγλος άσος τραυματίστηκε στο ματς με τη Λίβερπουλ και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Όπως γίνεται γνωστό μέσα από το βρετανικό Τύπο, ο Τέρι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου φαίνεται να έχει αποκαλύψει σε ρεπόρτερ της «Daily Mail» πως ο Τέρι έχει –όντως- πρόβλημα στο γόνατο, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σοβαρό όσο αρχικά είχε φανεί.
Μάλιστα, και ίδιος ο Τέρι εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος μετά το τέλος του ματς. Ο αρχηγός της Τσέλσι ήταν κεφάτος και παρά το γεγονός πως αποχώρησε από το «Stamford Bridge» με πατερίτσες και με ειδική προστατευτική μπότα στο πόδι του, δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευθεί με τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς των «μπλε».
newstrack
06.02.2026 | 14:12
Όλοι γνωρίζουμε την ικανότητα του Μπρούνο Φερνάντες να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες του. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές, που φέτος έχει «σερβίρει» γκολ. Αρκεί να σκεφτούμε πως οι ασίστ του είναι αρκετές, ώστε να «ξεπεράσουν» μία... ολόκληρη ομάδα στην Premier League!
06.02.2026 | 13:33
Κι όμως, φαίνεται τελικά πως η Άρσεναλ το «πάλεψε» όσο μπορούσε! Ωστόσο, δεν βρέθηκε το «πώς» να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, για να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Μικέλ Μερίνο. Μία από τις επιλογές ήταν και ο Λέον Γκορέτσκα, όμως, οι «κανονιέρηδες» βρήκαν σε... τοίχο. Θα επανέλθουν το καλοκαίρι, που δεν θα υπάρχει Μπάγερν Μονάχου;
06.02.2026 | 13:00
Η Γουέστ Χαμ είπε να τα δώσει όλα για όλα τον Γενάρη, ώστε να παραμείνει στην Premier League! Δαπάνησε αρκετά χρήματα και είχε σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερο! Μάλιστα, πήγε να κάνει ρεκόρ, για το μεταγραφικό «παζάρι» του Γενάρη, αλλά ένας τραυματισμός τής έκανε... χαλάστρα!
06.02.2026 | 11:13
Kαι από το... πουθενά «ναυάγησε» η μεταγραφή του Ζαν-Φιλίπ Ματετά στη Μίλαν! Όλα είχαν δρομολογηθεί, τα χρήματα είχαν κανονιστεί, αλλά η αμφιβολία των «ροσονέρι» για την αγωνιστική του κατάσταση δεν έφεραν deal! Με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να δηλώνει πως ο Γάλλος επιθετικός είχε πρόβλημα, με το γόνατό του από τον Νοέμβρη!