Τριάδα για φίλημα! (video)

Στον αγωνιστικό χώρο οι Μόρισον και Τζόουνς και στον πάγκο ο Κλαρκ. Το αποτέλεσμα; Η Γουέστ Μπρομ στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη νίκη των «baggies» με 2-1 στο «DW» κόντρα στη Γουίγκαν. Αποτελεσματικοί και ψύχραιμοι οι φιλοξενούμενοι, πάλεψαν ως το τέλος οι γηπεδούχοι.



Τριάδα για φίλημα! (video)

Η παρθενική εκτός έδρας νίκη της Μπρόμιτς για φέτος ήταν και η πιο γλυκιά, με την ομάδα του Στιβ Κλαρκ να επικρατεί της Γουίγκαν και να  ανεβαίνει στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ!

Η Γουίγκαν δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα και είδε την Στόουκ να την ξεπερνά στη βαθμολογία και την Νόριτς να την φτάνει, μόλις 5 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς

Η Μπρόμιτς έκανε αυτό  που ξέρει καλύτερα. Άπλωσε το παιχνίδι της και με απλό τρόπο κέρδιζε σταδιακά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δικαιώθηκε, με το γκολ του Μόρισον να της δίνει το προβάδισμα. Ο Τζόουνς έκανε δύο τα τέρματα για τους «baggies» στο 43’ πριν ο Κονέ μειώσει για το 2-1, ένα λεπτό μετά και ένα λεπτό πριν το σφύριγμα της λήξης. Η Γουίγκαν δικαιώθηκε για το πρέσινγκ της και για τη μαχητικότητά της, αλλά και για τις ατομικές προσπάθειες των παικτών της, οι οποίοι αρνούνταν να …παραδοθούν στο αργό τέμπο των φιλοξενούμενων. Οι «baggies» κατάφεραν να κρατήσουν με δυσκολία το τελικό σκορ και με αυτό τον τρόπο σκαρφάλωσαν περισσότερο στη βαθμολογία. 

Επόμενος «σκόπελος» για τους παίκτες του Κλαρκ η Τσέλσι, την επόμενη αγωνιστική, ενώ η Γουίγκαν θα ψάξει τους απαραίτητους βαθμούς στην έδρα της Λίβερπουλ.


W1-2W www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΓουίγκανΑλ Χάμπσι - Ραμί, Μποσασούρ, Φιγκερόα - ΜακΚάρθι, Κάλντγουελ (Σταμ 64'), Γουότσον (Γκόμες 85'), Μαλόνεϊ, Μπόις, - Κονέ, Ντι Σάντο (Μποσέλι 85')

Γουέστ ΜπρομΜίχιλ – Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ – Μόρισον (Γκέρα 68'), Γιάκομπ, Μουλούμπου, Μπραντ – Λουκάκου (Ρόζενμπεργκ 86'), Λονγκ (Οντεμβίγκι 68')