Μια νίκη… σκέτο «ζαχαρωτό»! (video)

Η Έβερτον έχει αλλάξει! Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες δείχνει φέτος πως έχει αποκτήσει στόφα μεγάλης ομάδας και το απέδειξε ξανά κόντρα στη Σάντερλαντ! Αρνήθηκε κατηγορηματικά να ηττηθεί και έφερε τα πάνω – κάτω σε τρία λεπτά, ανατρέποντας το σκορ για το τελικό 2-1 με το οποίο τα «ζαχαρωτά» παραμένουν στην 4η θέση!



Μια νίκη… σκέτο «ζαχαρωτό»! (video)

Ανησυχία για τον Κέβιν Μιραλάς που αποχώρησε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με πρόβλημα τραυματισμού, Ένα εικοσάλεπτο αγωνίστηκε ο Απόστολος Βέλλιος, που ήταν ιδιαίτερα κινητικός στην επίθεση, μετά την είσοδό του στο 73’.

Το ματς:

Βάσει ευκαιριών, η Σάντερλαντ ήταν αυτή που άξιζε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και δίκαια πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 1-0. Έχοντας αποτύχει να σκοράρει στην πρώτη καλή στιγμή στο 4ο λεπτό με το χαμηλό σουτ του Σεσενιό και στο 8ο με την προβολή του Φλέτσερ, οι «μαυρόγατες» είχαν δείξει τις προθέσεις τους. Η Έβερτον… μπήκε στο ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της, τον Κέβιν Μιραλάς. Αυτός, όμως, αποχώρησε αναγκαστικά με πρόβλημα τραυματισμού στο 34’ και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Άνταμ Τζόνσον στο 45’.

Ο Τζον Χάιτινχα ήταν ο πρωταγωνιστής δύο μεγάλων ευκαιριών για τα «ζαχαρωτά» με την έναρξη της επανάληψης. Αρχικά από πάσα του Νέισμιθ σούταρε από το ύψος της περιοχής για να απομακρυνθεί η μπάλα από τον Μινιολέ, ενώ στο 49’, απείλησε με κεφαλιά, βλέποντας τον Άνταμ Τζόνσον να διώχνει πάνω στη γραμμή. Το γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήρθε τελικά στο 76’ από τον Μαρουάν Φελαϊνί για το 1-1! Και δεν ήταν μόνο αυτό! Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Νίκιτσα Γέλαβιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 2-1!


E2-1S www.fasthighlights.com από fasthighlights-2013

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Νέβιλ (73’ Βέλλιος), Κόουλμαν, Όσμαν, Πίεναρ, Φελαϊνί, Γέλαβιτς (86’ Χιτσλσπέργκερ), Μιραλάς (30’ Νέισμιθ)

Σάντερλαντ: Μινιολέ, Ο’Σι, Κουεγιάρ, Ρόους, Λάρσον, Γκάρντνερ, Κόλμπακ (88’ Γουίκαμ),  Τζόνσον (84’ Βον), ΜακΚλιν,  Σεσενιό, Φλέτσερ (69’ Σαχά)