Δεν έχει άγχος ο Αντκινς
Ο αγγλικός Τύπος παρουσιάζει το μέλλον του Νάιτζελ Άντκινς δυσοίωνο στον πάγκο της Σαουθάμπτον ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας ξεκαθάρισε ότι έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Νίκολα Κορτέζε, δεν νιώθει πίεση και άγχος.


Μερικός καθησυχασμός για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς τη δεδομένη στιγμή αναμένεται να διατηρήσει όλους τους τίτλους στην κατοχή της, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ωστόσο, να παραμένει στο… τραπέζι. Όλα αυτά, βέβαια, εφόσον απορριφθεί η έφεση των «πολιτών».
Στο επίκεντρο της υπόθεσης των οικονομικών κανονισμών της Premier League βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις καταγγελίες να κάνουν λόγο για δεύτερο, ανεπίσημο συμβόλαιο που φέρεται να αύξανε σημαντικά τις συνολικές απολαβές του κατά την παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι.
Για την πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, η Σκωτία ήταν ανώτερη της Σλοβενίας, ωστόσο η σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενούμενων και οι καίριες επεμβάσεις του Όμπλακ κράτησαν το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε την περσινή σεζόν τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ ως ελεύθερους και ίσως χρειαστεί να το κάνει ξανά, με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της. Το όνομά του είχε ακουστεί πολύ και το καλοκαίρι, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.