ΚΠΡ-Ρέντινγκ (preview)

Ματς που δίνει έξι βαθμούς κι όχι τρεις είναι αυτό ανάμεσα στην ΚΠΡ και τη Ρέντινγκ, με τους Λονδρέζους να φιλοξενούν τους «Royals» και την ομάδα που θα πάρει τη νίκη να μπορεί να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Με απουσίες και οι δύο σύλλογοι στο ματς που αρχίζει στις 15:30.



ΚΠΡ-Ρέντινγκ (preview)

Η ΚΠΡ μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι ματς που έχει βρει απέναντί της τη Ρέντινγκ και ο Μαρκ Χιουζ ξέρει πως εάν θέλει να νιώθει ασφαλής στον πάγκο των Λονδρέζων θα πρέπει να έρθουν οι τρεις πόντοι.

Οι πολλές κάρτες που δέχονται οι παίκτες του προβληματίζουν τον Ουαλό προπονητή, αφού μέσα στο 2012, η ΚΠΡ έχει στερηθεί 9 παίκτες εξαιτίας αποβολών, αριθμός ρεκόρ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Την ίδια ώρα, η Ρέντινγκ εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η άμυνά της παραμένει από τις χειρότερες του πρωταθλήματος.

 

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς τον Στεφάν Εμπιά θα παραταχθεί η ΚΠΡ, αφού ο άσος της ομάδας εκτίει την ποινή του μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την Άρσεναλ. Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Παρκ Τζι-Σουνγκ, ενώ οι Μπόμπι Ζαμόρα και Αρμάν Τραορέ αναμένεται να σφίξουν τα δόντια για να αγωνιστούν.

Εκτός για τους «Royals» ο Ντάνι Γκάθρι, ενώ ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Τζεμ Καρακάν, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

 

Πιθανές συνθέσεις

 

ΚΠΡ: Σέζαρ - Μποσίνγκουα, Φέρντιναντ, Νέλσεν, Τραορέ – Γκρανέρο, Ντιακιτέ, Φαουρλίν – Τααράμπ, Ζαμόρα, Χόιλετ

Ρέντινγκ: ΜακΚάρθι – Σόρεϊ, Μαριάπα, Γκορκς, Κάμινγκς – Κέμπε, Λάιγκεργουντ, ΜακΆνουφ. Ταμπ – Χαντ, Προγκρέμπνιακ