Δωρεά της Γιουνάιτεντ για το Χίλσμπορο

Οκτώ εμφανίσεις που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές της στον πρόσφατο αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ στον οποίο τιμήθηκαν τα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο, προσέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε οργανώσεις που υποστηρίζουν τις οικογένειες των 96 θυμάτων.



Δωρεά της Γιουνάιτεντ για το  Χίλσμπορο

Οι φόρμες που φόρεσαν οι βασικοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ στις 23 Σεπτεμβρίου, είχαν στο πίσω μέρος τους τον αριθμό 96 που αντιπροσώπευε τον αριθμό των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο το 1989.   

Η απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει οκτώ από αυτές τις φόρμες προκειμένου να βγουν σε δημοπρασία για την ενίσχυση των οργανώσεων που υποστηρίζουν τις οικογένειες των θυμάτων έγινε δεκτή με πολύ θετικά σχόλια από την πλευρά της Λίβερπουλ.

Αν και η κόντρα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων παραμένει πάντα έντονη, η σχέση μεταξύ των δυο συλλόγων είναι ιδιαίτερα υγιής. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε μια φόρμα στη Λίβερπουλ για να την τοποθετήσει στο μουσείο της και έδωσε άλλη στο Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου και κράτησε και άλλη μια για το δικό της μουσείο.