Μπάρι: «Απογοητευτικό το ξεκίνημά μας»

Στη παραδοχή ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε ο Γκάρεθ Μπάρι. Παρά το γεγονός ότι οι «πολίτες» δεν έχουν ακόμη ηττηθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, οι τρείς ισοπαλίες έχουν αφήσει την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



Μπάρι: «Απογοητευτικό το ξεκίνημά μας»

Το κακό αυτό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τον πιθανό αποκλεισμό της ομάδας από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συντελέσει στο γεγονός ότι «κανείς δεν είναι ευχαριστημένος» για την απόδοση και τα αποτελέσματα έως τώρα.

«Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που βιώσαμε την περασμένη χρονιά» ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου διεθνή. Στη συνέχεια ο Γκάρι τόνισε πως η ομάδα του βιώνει το «τίμημα του πρωταθλητή», καθώς «όλοι θέλουν να κερδίσουν το σύλλογο που έχει τα σκήπτρα από την προηγούμενη χρονιά».

Αυτή την στιγμή η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας 21 βαθμούς. Την ίδια στιγμή που πέρυσι είχε οκτώ νίκες, μία ισοπαλία, έχοντας 25 βαθμούς.