Η επιστροφή του Κέιχιλ

Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από ένα μήνα, ο Γκάρι Κέιχιλ επέστρεψε δριμύτερος και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Μπόλτον με την Έβερτον, στο «Γκούτισον Πάρκ».



Η επιστροφή του Κέιχιλ

Ο προπονητής των «τρότερς», Όουεν Κόιλ, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο στο οποίο προπονείται ο Κέιχιλ, με συνέπεια να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Προπονείται πολύ καλά, σε υψηλό επίπεδο και έπρεπε να το περιμένω. Είμαι ευχαριστημένος» δήλωσε ο τεχνικός της Μπόλτον, βλέποντας με ανακούφιση τον 24χρονο Άγγλο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, διαψεύδοντας τις πρώτες εκτιμήσεις που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος θρόμβου στο αριστερό χέρι.

«Ο αγώνας του Σαββάτου είναι πολύ κοντά για να τον προλάβει, αλλά συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και σωστή κατεύθυνση» τόνισε ο Όουεν Κόιλ, με αφορμή τη συμμετοχή του Κέιχιλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον. Ο τεχνικός της Μπόλτον στηρίζει πολλά στον νεαρό Άγγλο, με τον ίδιο να ελπίζει στην κλήση του από τον Φάμπιο Καπέλλο για την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του καλοκαιριού.