Παίζει ή φεύγει ο Μπέντνερ
Καθόλου ικανοποιημένος από την πορεία του στην Γιουβέντους, είναι ο δανεικός από την Αρσεναλ Νίκλας Μπέντνερ και προειδοποιεί ότι εάν δεν αποκτήσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, θα φύγει!

Ο Δανός επιθετικός έχει μόλις μία συμμετοχή στην Γιουβέντους και αυτή ως αλλαγή και ο ατζέντης του δήλωσε: «Ο Νίκλας είναι πολύ δυνατός παίκτης για να μένει στον πάγκο και δεν είναι καλό, ούτε για τον ίδιο, ούτε για την Γιουβέντους. Αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα σκεφτούμε όλες τις προπτικές. Μπορεί να φύγει και από τον Ιανουάριο, θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες».
Ο ατζέντης του έριξε ευθύνες και στον προπονητή της ιταλικής. «Για το γεγονός ότι δεν παίζει, ρωτήστε τον προπονητή του Αντόνιο Κόντε. Ο Νίκλας πάντως σέβεται την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή, αλλά θέλει να παίζει».