Στην υπηρεσία της Μπόλτον ο Ιβάν Κάμπο

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Ιβάν Κάμπο που αγωνίστηκε στην Μπόλτον, για έξι χρόνια, ως το 2008, θέτει τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας της καρδιάς του, προκειμένου να επιστρέψει στις παλιές καλές ημέρες της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο δεν θα έρθει ως παίκτης η προπονητής.



Στην υπηρεσία της Μπόλτον ο Ιβάν Κάμπο
Στην ανοιχτή του επιστολή ο Ιβάν Κάμπο λέει: «Οταν έφυγα το 2008, σας έγραψα ένα γράμμα επειδή δεν είχα πο΄τε την ευκαιρία να πάω ένα κανονικό αντίο. Πραγματικά ενθουσιάστηκα από την ανταπόκριση που είχε αυτή η επιστολή μου. Ο αριθμός των ατόμων που βρήκαν τον χρόνο και μπήκαν στον κόπο να με ευχαριστήσουν για την προσφορά μου στην ομάδα, ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Αυτή τη φορά σας γράφω  για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα που έχει ειδική θέση στην καρδιά μου. Παρότι ο τρόπος που έφυγα από την ομάδα με αναστάτωσε, δεν είχα ποτέ πει κάτι κακό και πάντα ήθελα το καλό του συλλόγου. Αν και πέρασε κάποιος καιρός από τότε που έφυγα, θυμάμαι τα έξι υπέροχα χρόνια που πέρασα ως μέλος της οικογένειας της Μπόλτον και την εμπειρία που είχα σε αυτό που θεωρείται ως η «χρυσή εποχή» της Μπόλτον.»
 
Οσο για τον τρόπο της βοήθειας του, έγραψε: «Θα ήταν ένα όνειρο για μένα να επιστρέψω στο Reebok. Αλλά δεν θα επιστρέψω ούτε σαςν παίκτης καθώς έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο, ούτε σαν προπονητής. Αλλά οποιοσδήποτε από την ομάδα θεωρεί ότι μπορώ να χρησιμεύσω στην Μπόλτον, εδώ είμαι».
Ο Ισπανός μίλησε και για την πορεία της ομάδας. «Ηταν δυσάρεστο για μένα να βλέπω την κακή αρχή της ομάδας και μετά, την απόλυση του Οουεν Κόιλ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εάν δεν διατηρείς την ομάδα σε κάποιο επίπεδο, είναι καιρός να έρθει κάποιος πιο ορεξάτος που θα εγγυηθεί το μέλλον της ομάδας. Θέλω να δω την επιστροφή στις καλές ημέρες της Μπόλτον. Τα καταφέραμε και παλιότερα και πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει η ομάδα την μοίρα της και να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».