Τα βρήκαν Φέργκιουσον-Φέρντιναντ

Λιγότερες από 48 ώρες χρειάστηκε να περάσουν για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Ρίο Φέρντιναντ. Ο Άγγλος αμυντικός ήταν ευδιάθετος στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σκωτσέζος τεχνικός του έδωσε …άφεση αμαρτιών. Δεν παίζει ο 33χρονος άσος στο ματς με την Μπράγκα, εκτός και ο Πατρίς Εβρά.



Τα βρήκαν Φέργκιουσον-Φέρντιναντ

Ο Άγγλος αμυντικός αποφάσισε να μη φορέσει το t-shirt της καμπάνιας «Kick it Out», η οποία θέλησε να στείλει μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Η κίνηση του Φέρντιναντ έκανε τον Φέργκιουσον να δηλώσει πως  νιώθει «απογοητευμένος», ενώ αναπτύχθηκε και έντονη φημολογία για την επιβολή προστίμου στον Άγγλο άσο.

Ωστόσο, ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκαθάρισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν και αποκάλυψε πως το όποιο ζήτημα είχε δημιουργηθεί αποτελεί παρελθόν. «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, όλα ήταν θέμα επικοινωνίας και συνεννόησης, κάτι που έχει επιλυθεί», τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως οι Εβρά και Φέρντιναντ δεν θα αγωνιστούν στο ματς της Τρίτης με την Μπράγκα.

Οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν τις κυριότερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας.