Επανήλθε ο Φιλ Νέβιλ
Έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς κατά την περιοδεία της Έβερτον στην Αυστραλία είναι ο Φιλ Νέβιλ, μιας και η αποθεραπεία του για το χειρουργημένο του γόνατο βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο.

Τον Μάιο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση και δηλώνει σχεδόν έτοιμος αν και δε θα προλάβει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τη Σίδνεϊ FC: «Έχει πάει πολύ καλά ως τώρα η επάνοδός μου. Στις 8 εβδομάδες άρχισα το τρέξιμο και τώρα είμαι στην ένατη κι αρχίζω σταδιακά να μπαίνω στις προπονήσεις. Τμηματικά προπονούμαι και με την ομάδα, αλλά και ατομικά στο γυμναστήριο.
Αισθάνομαι πλέον πολύ δυνατός και σε καλή κατάσταση χωρίς να πονάω. Δίνουμε τρεις φιλικούς αγώνες σε μία εβδομάδα και θα ήταν φανταστικό αν μπορούσα να πάρω χρόνο συμμετοχής σε κάποιον από αυτούς».






















