Τιμώρησε και η Τσέλσι τον Τέρι

Τιμωρία, περισσότερο για το… τυπικό της υπόθεσης επέβαλε στον Τζον Τέρι και η Τσέλσι, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του συλλόγου μετά την απόφαση του Άγγλου αμυντικού να μην ασκήσει έφεση στην ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών από την FA. «Πήρε την σωστή απόφαση, τον στηρίζουμε, αλλά λάβαμε κι εμείς τα μέτρα μας» αναφέρει η ανακοίνωση.



Τιμώρησε και η Τσέλσι τον Τέρι

Ο Τέρι αποφάσισε να μην εναντιωθεί στην απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας και να εκτίσει κανονικά την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι όντως χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του Άντον Φέρντιναντ, σε εκείνο το ματς της ΚΠΡ με την Τσέλσι, στο «Λόφτους Ρόουντ», τον Οκτώβριο του 2011.

Η Τσέλσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι στηρίζει σε απόλυτο βαθμό τον αρχηγό της, στον οποίο, όμως, φρόντισε για το… τυπικό της υπόθεσης να επιβάλει τιμωρία, που όμως δεν θα δημοσιοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστεύουμε ότι η απόφαση του Τζον Τέρι να μην ασκήσει έφεση στην τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την FΑ για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΚΠΡ, τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν η πιο σωστή. Σεβόμαστε και στηρίζουμε την απολογία του ποδοσφαιριστή μας. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά και υβριστικά σχόλια δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο και τα δεδομένα της Τσέλσι, αλλά και του Τζον σαν ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση του συλλόγου έχει πραγματοποιήσει τη δική της έρευνα στο θέμα και έχει επιβάλει τιμωρία στον ποδοσφαιριστή για το παράπτωμά του, ωστόσο, δεν θα γίνει γνωστή. Η Τσέλσι απολαμβάνει τη στήριξη οπαδών της σε όλο τον κόσμο. Σέβεται τη διαφορετικότητα στην κουλτούρα της κάθε χώρας και ο Τζον Τέρι στέκεται αρωγός σε αυτό».