Πρόκριση… μετά βίας!(vid)

Η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας προκρίθηκε δύσκολα στο Euro U-21 2013 μετά και τη δεύτερη νίκη με σκορ 1-0 επί της Σερβίας, αλλά η επιτυχία της συνδυάστηκε με άγρια επεισόδια στη λήξη της αναμέτρησης! Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές... μοιράστηκαν αρκετές «ψιλές»!



Πρόκριση… μετά βίας!(vid)

Τα μικρά «λιοντάρια», μετά την επιτυχία στο «Γουέμπλεϊ» την περασμένη Παρασκευή, έφτασαν σε ακόμα μια, έστω κι αν αυτή ήρθε… μετά βίας.

Τόσο αγωνιστικά, όσο και στο… καθαρά εξωαγωνιστικό κομμάτι. Ο Κόνορ Γουίκαμ ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την Αγγλία στο 90ο λεπτό κι έπειτα… ξεκίνησε το «πάρτι».

Ο Ντάνι Ρόουζ, «έσπασε» και αντέδρασε σε όσα ρατσιστικά συνθήματα άκουγε από τους Σέρβους οπαδούς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να κλωτσήσει τη μπάλα στην εξέδρα. Αποβλήθηκε και το γήπεδο έγινε ένα… τεράστιο ρινγκ!

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους προπονητές, τα επιτελεία τους και τους διαιτητές ήρθαν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους, να προσπαθούν να χωρίσουν το πλήθος!

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ μάλιστα, σε αυτά της Αγγλίας τοποθετήθηκαν άνδρες ασφαλείας, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια στις κόντρες.


SER 0-1 ENG (U21) από Ricardo109x