Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Ντέμπσεϊ

Μόνο το ντέρμπι με την Τσέλσι έχει στο μυαλό του ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, με τον Αμερικανό επιθετικό να περιμένει πως και πως το ματς του Σαββάτου. Η Τότεναμ υποδέχεται τους «μπλε», με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία και ο άσος των «spurs» μιλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Ντέμπσεϊ

Ο Ντέμπσεϊ θεωρεί πως, πλέον, έχει εγκλιματιστεί στην Τότεναμ, ενώ δεν έκρυψε πως νιώθει σαν να είναι «αρκετά χρόνια» στο σύλλογο.

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας υποδέχεται αυτή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν σε επαφή με τις πρώτες θέσεις, ενώ οι «μπλε» επιθυμούν να μείνουν στην πρώτη θέση της Πρέμιερ.

«Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα εντός έδρας ματς και να προσπαθήσεις να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», τόνισε στο «SkySports» ο Αμερικανός άσος για να συμπληρώσει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του «θέλουν ν α συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις» της Τότεναμ.

«Νιώθω πως έχω προσαρμοστεί πλέον. Έχω παίξει 7 ματς, εκ των οποίων τα 6 βασικός και με το γκολ και την ασίστ στα ματς της Πρέμιερ έχω πολύ καλή ψυχολογία», συμπλήρωσε.