Αλλάζει …κλάση με Κλάσι
Ο Γιόρντι Κλάσι είναι το νέο όνομα που έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τα βρετανικά Μέσα να κάνουν λόγο για κίνηση της Τότεναμ να προσεγγίσει τη Φέγενορντ, τον Ιανουάριο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του, όχι απαραίτητα με παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Βίλας-Μπόας ενδιαφέρεται κυρίως για το «βάθος» που έχουν οι Λονδρέζοι και θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που από τη μία μπορούν να δώσουν ανάσες στα «αστέρια» της ομάδας κι από την άλλη να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον.
Ο Ολλανδός διεθνής θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του στην πατρίδα του και έχει τραβήξει την προσοχή του τεχνικού της Τότεναμ.
Μάλιστα, ο σύλλογος του Λονδίνου δεν αποκλείεται να καταβάλει τα 5 εκατομμύρια λίρες που ζητά η Φέγενορντ για την παραχώρησή του.