Με αυτούς θα παίξει η Αγγλία.
"/>
Ρούνεϊ: «Σημαντικό το γρήγορο γκολ»
ENGLAND365 12.10.2012 | 18.16
Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Αγγλία και το Σαν Μαρίνο, γεμίζει με σιγουριά για τη νίκη τους περισσότερους παίκτες του Ρόι Χότζον, αλλά όχι τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο για δύσκολο ματς, στο οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ. Με αυτούς θα παίξει η Αγγλία.
Τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν το Σαν Μαρίνο στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ» για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 και παρά το γεγονός πως στη θεωρία το ματς δείχνει πολύ εύκολο, οι Άγγλοι διεθνείς δεν εφησυχάζουν.
«Αυτό που έχω μάθει από την εμπειρία μου σε αναμετρήσεις κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες και σε συλλογικό επίπεδο, είναι πως σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κλείνονται στην περιοχή τους και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να βρεις χώρους. Το κλειδί για τη νίκη θα είναι ένα γρήγορο γκολ και αυτό θα πρέπει να ψάξουμε» ανέφερε ο αρχηγός της Αγγλίας για το αποψινό ματς, Γουέιν Ρούνεϊ.
newstrack
27.09.2026 | 00:31
Το γλίστρημα του Χάρι Κέιν, τη στιγμή που η Αγγλία έδειχνε έτοιμη να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αποδείχθηκε καθοριστικό στο 3-2 της Ισπανίας στο «Wembley». Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» στάθηκε στο χαμένο πέναλτι και παραδέχθηκε πως η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετική, ενώ μαζί του συμφώνησε και ο έτερος σκόρερ Γκόρντον.
26.09.2026 | 23:41
Σε ένα καταπληκτικό και χορταστικό παιχνίδι στο «Wembley» η Ισπανία απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, επικρατώντας της μαχητικής Αγγλίας με 3-2. Τα «τρία λιοντάρια» έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς, ανέτρεψαν την κατάσταση σε τέσσερα λεπτά, όμως με τις αλλαγές του Ντε λα Φουέντε να παίρνουν την σκυτάλη στο δεύτερο μέρος, η «Φούρια Ρόχα» έφυγε με το «τρίποντο» στην πρώτη αγωνιστική του Nations League, αφήνοντας το σύνολο του Τούχελ με άδεια… χερια.
26.09.2026 | 22:33
Η Αγγλία δεν μπορούσε να βρει τελική προσπάθεια μέχρι το μισάωρο, και κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά! Πρώτα ο Γκόρντον με αντεπίθεση έφερε τα πράγματα σε απόλυτη ισορροπία, και μετά ο Κέιν με τη βοήθεια του Κουκουρέγια για την ανατροπή!
26.09.2026 | 21:59
Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να αλλάξουν μερικές πάσες οι παίκτες του Τούχελ στην αναμέτρηση με την Ισπανία, και ο Μαρκ Γκέχι «φρόντισε» να βάλει δύσκολα στα «τρία λιοντάρια» με το… καλησπέρα. Ο στόπερ της Σίτι έκανε λάθος υπολογισμό στην άμυνα και έβγαλε την «ασίστ» στο γκολ του Γιαμάλ μόλις στο 2ο λεπτό.