«Υπερήφανος ο Αγγερ»
Ο Ντάνιελ Αγγερ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ και δήλωσε υπερήφανος που ανήκει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Αγγερ είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι για την ανανέωση του συμβολαίου του και μόλις πριν από λίγες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. «Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ και νομίζω ότι τα δάχτυλα μου το δείχνουν αυτό», είπε ο Αγγερ που έχει χτυπήσει τατουάζ στο χέρι του το "You'll Never Walk Alone"
Ο Δανός αμυντικός πρόσθεσε: «Νιώθω μέρος του συλλόγου και μέρος της πόλης. Είμαι τόσο καιρό εδώ και ήταν εύκολη απόφαση για μένα», ενώ αναφέρθηκε και στην κακή πορεία της ομάδας στην αρχή της Πρέμιερ Λιγκ. «Διασκεδάζω τη ζωή με το νέο προπονητή. Νιώθω ευτυχισμένος κάθε ομάδα που πάω στην προπόνηση. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και στιλ ποδοσφαίρου που θέλω να παίζω. Δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάω το μέλλον. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε. Από θέμα βαθμών, δεν έχουμε πάει τόσο καλά, αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Κάναμε λάθη, αλλά έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο και τώρα χρειαζόμαστε αποτελέσματα».