Στεναχωρήθηκε για την απόλυση του Κόιλ ο Μουάμπα

Σχεδόν…συντετριμμένος για την απόλυση του Όουεν Κόιλ από την τεχνική ηγεσία της Μπόλτον, δήλωσε ο Φαμπρίς Μουάμπα. Ο πρώην άσος των «γουόντερερς», τόνισε πως εξεπλάγην δυσάρεστα από τις εξελίξεις στον σύλλογο, αλλά έδειξε να κατανοεί την ανάγκη για ένα μεγάλο «σοκ».



Στεναχωρήθηκε για την απόλυση του Κόιλ ο Μουάμπα

Με 11 βαθμούς, στη 18η θέση της Τσάμπιονσιπ και άσχημες εμφανίσεις, όπως αυτές που πραγματοποιούσε στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ και την οδήγησαν στον υποβιβασμό, η Μπόλτον χρειαζόταν μια αλλαγή. Και επειδή πάντα την «πληρώνει» ο ένας και όχι οι πολλοί, ο Όουεν Κόιλ απολύθηκε.

«Με στήριξε όσο λίγοι και του είμαι ευγνώμων για αυτό. Οι εμφανίσεις της ομάδας, όμως, δεν ήταν καθόλου καλές και τα αποτελέσματα ήταν πολύ άσχημα. Στεναχωρήθηκα για την απόλυση του κ. Κόιλ αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει με κάποιον που θα μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές γίνονται αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Πολλές φορές βγαίνουν σωστές, αλλά πολλές φορές βγαίνουν και λανθασμένες» ήταν το σχόλιο του Φαμπρίς Μουάμπα που έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του λόγω της αδυναμίας του να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάριο σε ματς Κυπέλλου με την Τότεναμ.