Στον «Άγιο» …βαθμούς δεν δίνει

Η πιο άνοστη Φούλαμ της φετινής σεζόν και η Σαουθάμπτον με τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερ μοιράστηκαν βαθμούς και …αναθεματισμούς στο «St. Mary’s». Το τελικό 2-2 άφησε τον Νάιτζελ Άντκινς να τα βάζει με την τύχη στη φάση του αυτογκόλ και τον Μάρτιν Γιολ να μην μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε η ομάδα του να χάνει με γκολ που σημειώθηκε με τον …ώμο. 



Στον «Άγιο» …βαθμούς δεν δίνει

Η Σαουθάμπτον είχε τον έλεγχο του αγώνα και εκμεταλλεύτηκε το κάκιστο πρόσωπο της Φούλαμ, τουλάχιστον για μία ώρα.

Ωστόσο, τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Άντκινς δεν επέτρεψαν στους παίκτες του να σκεφτούν το δεύτερο γκολ, αφού έπρεπε να φυλούν …Θερμοπύλες, κάτι που το πλήρωσαν στο 70’, με το αυτογκόλ του Γιος Χούιφελντ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν σε διάστημα 3’.

Οι «Άγιοι» παρέμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που η ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος αγωνίστηκε για 20’, παρέμενε στη μέση της βαθμολογίας. 

Α’ Ημίχρονο

Ούτε …τάμα να είχε κάνει ο Άντκινς, αφού οι παίκτες τους άνοιξαν από νωρίς το σκορ και έδιωξαν το άγχος από τις εξέδρες του «St. Mary’s». Ο Φόντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον …ώμο, μετά από εκτέλεση κόρνερ και έβαλε τη Σαουθάμπτον σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και σε κανένα σημείο τους πρώτου ημιχρόνου δεν επέτρεψαν στη Φούλαμ να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους για φέτος και ο Γιολ δεν μπορούσε να πιστέψει το θέαμα που παρουσίαζαν οι «cottagers» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αίσθηση που έδιναν οι δύο ομάδες ήταν πως δύσκολα θα σημειώνονταν ακόμη ένα τέρμα, αφού παρά τα τρομερά προβλήματα στην άμυνα της Σαουθάμπτον, η Φούλαμ δεν μπορούσε καν να φτάσει στην περιοχή των αντιπάλων.

Β’ Ημίχρονο

Η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο κι έπρεπε να δείξει το ρολόι 79’ για να υπάρξουν συγκινήσεις, αφού πρώτα στο 61’ και μετά στο 62’ η Φούλαμ και η Σαουθάμπτον, αντίστοιχα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Χουίφελντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όταν προσπάθησε να απομακρύνει το σουτ του Ρίισε.

Ότι δεν έγινε σε όλο το ματς, έγινε μέσασε λίγα λεπτά, αφού πρώτα στο 88’ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και έφτασαν μία ανάσα από το «διπλό» και στη συνέχεια στο 90’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Φόντε σκόραρε και πάλι, πετυχαίνοντας το 200ο γκολ στην Πρέμιερ για φέτος και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στη Σαουθάμπτον.

Οι συνθέσεις του ματς:

ΣαουθάμπτονΓκαζανίγκα, Ρίτσαρντσον (Χούιφλεντ 8'), Φόντε, Γοσίντα, Φοξ, Πάντσεον (Τσάπλοου 61'), Ντέιβις Σ, Σνάιντερλιν, Λαλάνα, Λάμπερτ (Γκάλι 67'), Ροντρίγκες

ΦούλαμΣβάρτσερ, Χάνγκελαντ, Μπέιρντ, Ρίισε, Μπέιρντ, Σίνγουελ (Καραγκούνης 72'), Νταφ, Ρουίς, Χιουζ, Ρονταγιέγκα, Ρίδερ, Κατσάνικλιτς (Ρίτσαρντσον 66')


Gol Southampton 1-0 vs Fulham από fontes31