Λίβερπουλ-Στόουκ (preview)

Η πρώτη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ ήρθε για τη Λίβερπουλ, ωστόσο αυτή έγινε μακριά από το «Anfield» και η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θέλει να δώσει χαρά στους οπαδούς τους. Αντίπαλός της η Στόουκ, η οποία προέρχεται από τη νίκη της επί της Σουόνσι, την παρθενική της στο φετινό πρωτάθλημα.



Λίβερπουλ-Στόουκ (preview)

Οι «πότερς» δεν έχουν καταφέρει να φύγουν ποτέ με το «διπλό» από το «Anfield» αφού μετρούν 39 ήττες και 10 ισοπαλίες στις επισκέψεις τους, στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας.

Μάλιστα, στις τελευταίες 4 δοκιμασίες τους εκεί δεν έχουν σκοράρει και ο Τόνι Πιούλις ελπίζει πως αυτό το σερί θα σταματήσει το απόγευμα της Κυριακής.

Από την άλλη, ο Ρότζερς θέλει να δει από τους παίκτες του την εικόνα που παρουσίασαν με τη Νόριτς και να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο ματς με την Ουντινέζε. Εάν η Λίβερπουλ ηττηθεί, αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1963 που θα έχει χάσει μπροστά στο κοινό της 3 συνεχόμενες φορές για το πρωτάθλημα.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το ίδιο σχήμα και με τα ίδια πρόσωπα σε σχέση με το ματς με τη Νόριτς, με τους Νούρι Σαχίν, Άντρε Γουίσντομ και Σούσο να είναι αρκετά πιθανό να κρατήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα. Παραμένει τιμωρημένος ο Τζόνζο Σέλβι.

Στο ίδιο μοτίβο και η Στόουκ, με τις απουσίες να απουσιάζουν, με την μόνη απουσία να είναι αυτή του Άντι Γουίλκινσον, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Οι Τσάρλι Άνταμ, Πίτερ Κράουτς και Μάικλ Όουεν επιστρέφουν κόντρα στην πρώην τους ομάδα.

 

Πιθανές συνθέσεις

Λίβερπουλ: ΡέιναΓουίσντομ, Σκρτελ, Άγγερ, ΤζόνσονΤζέραρντ, Σαχίν, ΆλενΣτέρλινγκ, Σουάρες, Μπορίνι

Στόουκ: ΜπέγκοβιτςΚάμερον, Σόκρος, Χουθ, ΓουίλσονΚάιτλι, Άνταμ, Γουέλαν, ΕνζονζίΚράους, Γουόλτερς