Τότεναμ-Άστον Βίλα (preview)

Η νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε φτερά στους …«πετεινούς» και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ζητά από τους παίκτες του το «τρίποντο» κόντρα στην Άστον Βίλα για να μειωθεί το κενό σε σχέση με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. «Πονοκέφαλος» η κούραση για τους Λονδρέζους, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.



Τότεναμ-Άστον Βίλα (preview)

Η αποστολή της Τότεναμ είχε –ουσιαστικά- λιγότερο από δύο 24ωρα για να ετοιμαστεί για το ματς κόντρα στους «χωριάτες».

Οι Λονδρέζοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην παράδοση που τους θέλει να ξεπερνούν εύκολα το εμπόδιο της Βίλα και οι εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό αφήνουν υποσχέσεις για …μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα του Βίλας-Μπόας έχει σκοράρει σε όλα τα ματς στην έδρα της, από τον Μάρτιο του 2011 και μετά, και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να το κάνουν σε ακόμη μία αγωνιστική.

Αντίθετα, η Βίλα μετρά μόλις 3 νίκες στα τελευταία 25 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και η άμυνά της φέτος δείχνει αρκετά προβληματική.

 

Αγωνιστικά νέα

Κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ θα βρεθεί και πάλι ο Μπραντ Φρίντελ, με τον Αμερικανό τερματοφύλακα να κερδίζει τη μάχη με τον Ούγκο Γιορίς. Σάντρο και Γουιλιάμ Γκακάς δύσκολα θα μείνουν εκτός ενδεκάδας, κάτι που αναμένεται να συμβεί με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος αναρρώνει από το μυϊκό τραυματισμό του.

Η χρησιμοποίηση του Ντάρεν Μπεντ προβληματίζει τον Πολ Λάμπερντ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ρίτσαρντ Νταν και Στίβεν Άιρλαντ.

 

Πιθανές συνθέσεις

Τότεναμ: Φρίντελ – Γουόκερ, Γκαλάς, Κόκερ, Βερτόνχνεν – Σάντρο, Ντεμπελέ – Λένον, Ντέμπσεϊ, Μπέιλ - Ντεφό

Άστον Βίλα: Γκούζαν – Λότον, Φλάαρ, Κλαρκ, Μπένετ – Ελ Αχμάντι, Ντελφ – Ολμπράιτον, Μπέντεκε, Χόλμαν – Μπεντ